mandag 22. september 2014

Logoer

Da var det på tide og blogge igjen. Denne gangen skal jeg ta for meg tre fagrelevante logoer og fortelle litt om dem.


 Her har vi en logo som har med arkitektur og gjøre. I logoen har de valg lyse farger som er godt for øyet og se på. I symbolet ser vi bokstavene L, S og A som står for Lund, Slaatto og Arkitekter. I tillegg til symbolet står det skrevet ved siden av hva firmanavnet heter, noe som gjør det lettere og skjønne hvilket firma det er. Bakgrunnen er lysere enn firma navnet og symbolet, dette gjør da at blikkfanget blir på symbolet. En annen grunn til at det er blikkfanget er fordi den har en annen farge enn resten. Og siden symbolet har to farger, blir det kontrast  og man ser det som er meningen at man skal se. Skrifttypen er ikke for avansert, men profesjonell, fin og se på og forståelig på samme tid.



Her har vi en logo for en design butikk. Denne logoen har lyse farger som også passer til ordet "drømmehuset". De har valgt og ramme inn logoen på en fin måte. I bakgrunnen kan man se en liten fugl og noen planter, som kan forbindes med gode drømmer og fine tanker. Skrifttypen er litt mer avansert og ser ut som den er håndskrevet. Øverst på logoen finner man også navnet på designeren. Det er litt kontrast i logoen, navnet blir fremhevet på grunn av det har mørk farge mens resten har lysere farger. Dette gjør at blikkfanget i denne logoen er navnet på butikken.


Her er en logo for interiør design. De har valgt og plassere en oransje sofa over teksten, noe som gjør at dette er blikkfanget i logoen. At den har sterke farger og er plassert først. Skrifttypen kan minne litt om sying, noe som har med interiør design og gjøre. Dette gjør at skrifttypen passer veldig bra. Bakgrunnen er lys og da får man fortere blikk på sofaen. De har også valgt og ta med slagordene deres, men dette i mindre og mer profesjonell skrift. Det er kontrast i bildet siden sofaen har sterke farger, mens skriften ikke har det.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar